Zoetermeer-lansingerland

Fiberwave levert straalverbindingen in het gebied Zoetermeer-Lansingerland. Daarnaast hebben we ook dekking in het Moerkapelle en Zevenhuizen gebied. Het dekkingsgebied breidt zich continu uit. Hieronder treft u in ieder geval een indicatief dekkingsgebied aan.

 

De kosten van dit product zijn €65,- excl BTW maandelijks voor een normaal zakelijke aansluiting. Voor grotere aansluitingen met meerdere gebruikers zoals campings, jachthavens, scholen etc waar de verbinding ook kan worden weder verkocht gelden andere tarieven, onder andere om capaciteit te garanderen in deze situatie.

Daarbij komt een eenmalige setup voor de installatie van de antenne. Indien u zelf de (door ons geleverde) bekabeling aanlegt en een montage punt voor de antenne realiseert zijn de kosten €50 excl BTW eenmalig voor de ontvanger. Indien wij voor u de installatie uitvoeren zullen de kosten rond de €250,- a €500,- excl BTW zijn. In sommige gevallen kan dit duurder uitvallen, bijvoorbeeld als er bijzondere constructies moeten worden toegepast. Denk aan het creëren van een dakdoorvoer indien deze niet aanwezig is etc.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een straalverbinding op uw locatie? Vul dan onderstaande gegevens in:

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Uw telefoonnummer (optioneel):

Uw adres gegevens:
Adres: (verplicht)

Postcode: (optioneel)

Plaats: (verplicht)

Uw bericht/vragen (optioneel):